Smart varmestyring

Med smarthusløsninger styrer du varmen i boligen via smarttelefonen, slik at du kan skru opp temperaturen i stuen mens du fortsatt sitter i bussetet på vei hjem fra jobb.

Full kontroll på varmen

Hvis du går til anskaffelse av en smarthus-løsning trenger du aldri å fryse hjemme. Du kan nemlig styre varmen i boligen din direkte fra mobilen. Du kan sette en felles temperatur for hele huset, eller stille inn gradene individuelt for ulike rom.

Senk strømutgiftene

En av de store fordelene med dette er at strømregningen kan reduseres, ettersom en stor andel av strømforbruket i Norge går til nettopp oppvarming. Ved å senke temperaturen i ubrukte rom, og i hele huset når ingen er hjemme, kan du spare penger.

Sett huset i feriemodus

Med ukeprogram unngår du at temperaturen senkes når du heller vil ha det varmt og godt, men det har også en annen praktisk funksjon. Når du stikker på ferie, kan du nemlig sette huset i feriemodus, og dermed bruker du ikke strøm på unødvendig oppvarming.

Relatert informasjon

Smart lysstyring

Smart lysstyring

Smarthus gir deg full kontroll Blant de fremste fordelene med et smarthus, finner vi muligheten til å styre alt av lys fra enten smarttelefonen...

Full kontroll fra mobilen

Full kontroll fra mobilen

Gjør boligen din smart En komplett smarthus-løsning innebærer normalt montering av en sentral styringsenhet, som kommuniserer med lysbrytere,...

Pin It on Pinterest