Smarthus gir deg full kontroll

Blant de fremste fordelene med et smarthus, finner vi muligheten til å styre alt av lys fra enten smarttelefonen eller en trådløs fjernkontroll. Dette betyr at du har full kontroll over huset til enhver tid. Med ett knappetrykk kan du gå fra arbeidslys til stemningslys på kjøkkenet, og dermed trekke opp et tydelig skille mellom matlaging og kos. Du kan sette opp lysscenarioer for ulike behov, kombinere styringen med en sensor, velge automatisk nattsenking, eller programmere lysene slik det passer deg og dine.

Lys slik du vil ha det

Det er opp til deg hvordan lyset i boligen skal oppføre seg. For eksempel kan du programmere lysene på soverommet til å vekke deg ved å gradvis øke lysstyrken. Å stå opp til sin egen, private soloppgang er akkurat så deilig som det høres ut som. Styringen kan også kombineres med sensorer som skrur lysene av og på, avhengig av om noen er til stede.

Trådløse lysbrytere

Ikke alle situasjoner egner seg for smarttelefoner, og da kan det være praktisk med en trådløs lysbryter, eller trådløs veggsender som det heter på fagspråket. Denne snakker med eksempelvis en dimmer eller annen mottaker, og lar deg skru av og på lyset uten å trekke nye ledninger.

Relatert informasjon

Informasjon til samarbeidspartnere Elektroservice Hallingdal Installasjon AS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for vår...

Vi støtter

Vi støtter

Vi støtter lokal idrett, kultur og næring Noen av de vi sponser per dags dato:

Smarte hytter

Smarte hytter

Full kontroll på varmen Hvis du går til anskaffelse av en smarthus-løsning trenger du aldri å fryse hjemme. Du kan nemlig styre varmen i boligen din...

Pin It on Pinterest