Gjør boligen din smart

En komplett smarthus-løsning innebærer normalt montering av en sentral styringsenhet, som kommuniserer med lysbrytere, termostater og liknende i boligen. Denne sentralenheten kobles så opp mot mobiltelefonen din, slik at huset bokstavelig talt kontrolleres med fingertuppene dine.

Kan man oppgradere etter hvert?

Det korte svaret på dette er ja. Etter behov kan man starte i det små, og bygge ut systemet senere. Kanskje vil du styre lys og varme i noen rom først, før du siden kobler til det trådløse lydanlegget og solskjermingen i stua.

Velg én leverandør til hele huset

Hvor omfattende du ønsker å gå til verks er opp til deg, men det kan være et godt tips å holde seg til samme produsent gjennomgående i huset. Da sikrer du at systemene fungerer sammen på best mulig måte.

Elektroservice Hallingdal hjelper deg naturligvis med å finne løsningene som passer for akkurat din bolig og dine behov. Hvis du har en litt eldre bolig, er det likevel fullt mulig å installere smarthus-løsninger. Vi hjelper deg med planleggingen.

Relatert informasjon

Informasjon til samarbeidspartnere Elektroservice Hallingdal Installasjon AS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for vår...

Vi støtter

Vi støtter

Vi støtter lokal idrett, kultur og næring Noen av de vi sponser per dags dato:

Smarte hytter

Smarte hytter

Full kontroll på varmen Hvis du går til anskaffelse av en smarthus-løsning trenger du aldri å fryse hjemme. Du kan nemlig styre varmen i boligen din...

Pin It on Pinterest